Ca n'Alzamora, un barri privilegiat

-Hola! Que sap si es ven un pis per aquesta zona?-

-No, no, que jo sàpiga, no-

 
Aquest petit diàleg és només una mostra del que sovint ens passa a Ca n'Alzamora, Rubí. Com a assessores immobiliàries que som, rebem peticions per part dels clients d'un determinat barri, i allá que vamos! En el cas d'aquesta zona, hi ha molt poca oferta,i en canvi, molta demanda, senyal que els seus habitants estan encantats de viure-hi. Per això, ens va fer tanta il·lusió rebre l'encàrrec de gestionar la venda d'un encantador duplex en aquest barri.


Vam anar a preparar-ho tot, cada habitació, cada espai, per donar a conèixer la vivenda. I va ser un plaer. Mentre treballavem (si es pot dir així, quan disfrutes tant de la feina) només sentiem els ocells. Tot i que és un duplex en planta baixa, dona la impressió que estàs en una casa tranquil·la, al mig del bosc. I, tot i haver passat moltes vegades per allà, te n'adones del privilegi dels que hi viuen. Si ets dels que valoren el paisatge,o la possibilitat d'anar a correr o fer caminates entre la natura, ens entendràs.

Els veïns de Ca n'Alzamora tenen a prop escoles, parcs , l'Hospital General... És un barri enmig de la natura, on els habitatges, de poca alçada construida i d'obra vista queden totalment integrats en el paissatge.
 
Així que, compartim amb vosaltres fotos del dúplex i també del barri, perquè l'entorn, que sempre és important, aquí gairebé té la mateixa importància que l'immoble. 





 
És un bon lloc per passejar. Al voltants del Parc de ca n'Alzamora es troba la masia que dona nom al barri, i de la qual la documentació més antiga data del 1299.  

Aquesta casa, que encara es conserva en perfecte estat, té quatre finestres gòtiques, i un bonic portal de punt rodó. I ca n’Alzamora també té una important història industrial, ja que va ser aquí on el pare de la industrialització rubinenca, va construir la primera fàbrica. Tot això mereix una bona passejada!


Comentarios